top of page
Kids Learning

Net verschenen: TopLezers, TopOntdekkers en LDO Rekenen

Bijgewerkt op: 30 nov. 2021

Nieuwe ontwikkelingen bij Kids Learning! Ontdek alles over onze zaakvakmethode TopOntdekkers, onze nieuwe begrijpend lezen methode TopLezers en onze nieuwe rekenmethodiek LDO Rekenen. Lees er meer over in onze folders of vraag een vrijblijvende presentatie aan over één van onze materialen.


TopOntdekkers

TopOntdekkers is een nieuwe, thematische zaakvakmethode voor de groepen 1 t/m 8. Leerlingen leren zichzelf kennen en ontdekken de wereld. Door thematisch onderwijs te combineren met leuke werkvormen komen ze tot nieuwe inzichten en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden.



TopLezers

Met TopLezers leren kinderen begrijpend lezen met plezier! Aan de hand van kinderboeken en leuke opdrachten duiken kinderen dieper in de tekst. Themagerichte rijke teksten staan centraal om op een betekenisvolle manier leesstrategieën in te oefenen.



LDO Rekenen

Jaargroepoverstijgend werken aan rekenen? Echt aansluiten bij het niveau van de kinderen uit jouw groep? LDO Rekenen is een indrukwekkende nieuwe manier van leren, waarbij de kerndoelen van rekenen zijn vertaald naar specifieke leerdoelen. De methodiek is met name geschikt voor scholen met heterogene groepen. Met LDO Rekenen lukt het om een traditionele methode aan de kant te leggen en om weer ruimte te hebben om het

rekenonderwijs te laten aansluiten bij wat leeft bij jou in de groep.



Vrijblijvende presentatie

Geïnteresseerd in bovenstaande producten? We bieden u graag de mogelijkheid om inhoudelijk met TopOntdekkers, TopLezers en LDO Rekenen kennis te maken. Graag komen wij naar uw school toe om u en uw team te informeren over TopOntdekkers en LDO Rekenen aan de hand van een vrijblijvende presentatie.



Liever een demo uitproberen?

Dat kan ook! Voor alle materialen hebben we een mooie proeflessen ontwikkeld. Vraag deze aan via onderstaande link.


106 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page